dijous, 23 de desembre del 2010

Acta 2

Seminari PALIC

Acolliment d’alumnes nouvinguts en una escola inclusiva.

Acta 2

Data: 22/12/2010

Lloc: IES Biel Martí. Ferreries

Assistents: Caterina Rigo

Francesc Florit

Abdó Florencio

Gemma Moll

Núria Pons

Mariola Juanico

Maria Pons

Joan Febrer

Antònia Campins

Roser Mercadal

Raquel Miralles

Temes tractats:

Posada en marxa del bloc seminaripalic.blogspot.com com a eina de feina.

Premisses de llengua oral

Exemples d’activitats de conversa

Continguts i materials penjats al bloc

Punts d’acord i tasques

1. Caterina Rigo porta el llistat dels participants admesos al seminari. Tot i que queda oberta un dia més per a aquells que encara no s’hi havia inscrit i en tenien intenció. D’altres han de confirmar la inscripció al Portal del personal abans de dia 23

Algunes persones que no poden assistir al seminari demanen de poder accedir a la feina i als materials a través del bloc.

2. Es dona un temps per tal que els participants puguin donar-se d’alta al bloc i així poder intervenir i penjar els documents que s’elaborin.

3. Francesc Florit explica el resum del document El sentit d’ensenyar i aprendre una L2 oral: fer coses amb la llengua” de David Caldeira. El resum es comenta com a base teòrica per a les activitats d’ensenyament aprenentatge de la llengua oral.

4. Es reparteix un exemple de pràctica oral: La xerrada2. Es proposa que tot i que les activitats orals tenen sempre un component espontani, cal de planificar perquè esdevenguin efectives, especialment en l’aprenentatge inicial de llengua.

5. Finalment es proposa que la propera sessió cada participant exposarà una pràctica duita a terme a la seva aula de forma que es pugui adaptar a altres aules d’acollida. Cal que les experiències siguin documentades per ser penjades al bloc.

6. La propera sessió serà dia 19 de gener a les 17 h. al mateix lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada